End

Posted on


Acum cateva zile am fost anuntat ca imi voi pierde locul de munca. Nu pentru ca sunt eu vreun pierde-vara ce nu isi face treaba, ci pentru ca intreaga firma se inchide.

Trebuie sa marturisesc ca am fost bulversat cateva zile. In primul rand m-am simtit exact ca la sfarsitul liceului, atunci cand te desparti de oamenii cu care ai impartit si bune si rele o perioada indelungata. Am cunoscut aici oameni extraordinari, ce au reusit sa ma primeasca intre ei si sa ma accepte asa ciudat cum sunt eu.  Ne-am tachinat, am stat lipiti de monitoare cand a fost nevoie si am baut o bere ca premiu de consolare. Ma simt asa ciudat stiind ca de luni nu o sa mai fumez tigara de dimineata cu ei.

In al doilea rand ma gandesc, ca orice om la viitor. La planurile pe care vroiam sa le urmez si la banii pe care vroiam sa ii castig. Imi aduc aminte de perioada in care cautam joburi si imi aduc aminte si faptul ca nu a fost placut deloc.

Dar pentru ca voi mi-ati spus sa fiu optimist, ma gandesc ca orice sut in fund este un pas inainte. Sper din tot sufletul, ca de suturi sunt satul.

6 thoughts on “End

    Cocktail de viata said:
    26 March 2014 at 20:15

    sper sa gasesti repede un job. eu tocmai am gasit…fara sa caut:))

    Like

      macau ionut responded:
      27 March 2014 at 11:28

      Multumesc. Sper sa mi se intample si mie:))

      Like

    Pinky Rainbow said:
    27 March 2014 at 1:44

    Sa nu-ti para rau. Nu e placut sa o iei de la capat dar asa e viata, nu avem ce face. Si sunt sigura ca te asteapta ceva mult mai bun! 🙂

    Like

    Lavinia Humeniuc said:
    27 March 2014 at 13:05

    Poate ti se vor deschide usi in alta parte.

    Like

Hai bine... comenteaza.