About me & contact

Salutare! Sunt Macau Ionut Gabriel si sunt autorul acestui blog.Ma puteti contacta prin comentarii pe acest blog sau pe pagina de Facebook a blogului Din Viata.

Blogul l-am inceput ca un jurnal in care sa-mi exprim temerile si sa-mi scriu cele mai negre ganduri. Ca un fel de psiholog, dar fara bani 🙂 Daca te-ai regasit aici, o sa ma bucur si o sa plang in acelasi timp. Daca ai intrat pentru informatiile ciudate si intersante atunci ma incanta ca ai invatat ceva nou.

Acum mai mult despre mine. Sunt cam ciudat de fel, poate si un pic antisocial dar tin la oamenii ce au fost acolo pentru mine. Iubesc sa citesc, sa ma pierd treptat intr-o lume fictionala si urasc sevrajul pe care il simt atunci cand se termina o carte. Mi s-a spus ca am un simt al umorului ciudat si ca sunt ironic chiar si cand nu vreau.

Am si o mica precizare acum pentru tine, cititorule. Multi te roaga sa dai follow la blog. Eu te rog sa citesti cu atentie inainte sa faci asta. Sa vezi daca iti place doar ultimul articol si nu intreg blogul sau linia de subiecte pe care eu o abordez. Nu ma incalzeste cu nimic daca imi dai follow sau nu. Dar tu o sa iti pierzi 2-3 minute intrand si cititind ceva ce nu iti place.

Cat despre follow back, trebuie sa spun ca nu sunt un fan. Daca imi place blogul tau, probabil ca o sa iti dau eu follow. Presupunand ca asta nu se intampla, nu te supara. Poate pur si simplu nu ma regasesc in scrierile tale.

Toate astea fiind spuse, iti doresc o zi placuta in continuare.

Advertisements

4 thoughts on “About me & contact

  florentina said:
  16 February 2014 at 22:05

  buna,
  ce zici de un post despre viata batjocoritoare din corporatii?
  http://mobbingsoft.wordpress.com

  in romania au murit deja doua fete din cauza stresului…

  Like

   macau ionut responded:
   16 February 2014 at 22:34

   As scrie, dar nu lucrez intr-o corporatie. In al doilea rand trebuie sa fii nebun sa accepti anumite lucruri cand stii ca poti sa pleci 😀 Si frumos mod de a face lumea sa intre sa-ti citeasca povestea.

   Like

  auroracorealisaqua said:
  17 March 2014 at 16:40

  Și eu urăsc când termin de citit o carte. ^^

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s