Passion

Posted on


Daca cineva m-ar intreba cineva care este cel mai mare defect al meu i-as spune. Dar pentru ca nu o face nimeni, o sa va spun oricum, ca sa ma simt eu bine.Passion

Ce ma deranjeaza cel mai mult la umila, dar geniala mea persoana, este lipsa de pasiune. Daca ceva sau cineva imi pica cu tronc, ma apuca un avant extrem. Ma interesez, ma pregatesc, strang informatii sau presez, daca este cazul. Si chestia asta ma bantuie o perioada, chiar si noaptea, gandindu-ma la tot ce tine de subiectul respectiv.Ca sa dau un mic exemplu, m-am apucat sa scriu o carte de vreo 3 ori; mai precis 3 carti diferite. Conturarea personajelor, a firului narativ si mici notari imi umpleau calculatorul si foile de fiecare data cand ma apuca mania scrisului.

Problema este ca entuziasmul meu se scurge asa, ca nisipul printre degete. Dupa o perioada relativ scurta, imi dispare interesul pentru ce acum cateva zile era o adevarata obsesie pentru mine. Si acum asteapta personajele intr-un  sertar sa vada cum le va decurge viata, sau cineva asteapta sa o sun.

Si stiu ca mi se intampla asa ceva, ma straduiesc sa stopez pornirile astea de lehamite, dar fara efect. Este frustrant cateodata sa stii ca poti sa faci ceva, dar iti dispare cheful atunci ai reusit sa depasesti cele mai grele obstacole. De parca calatoria este mai importanta  decat rezultatul final. Cel mai rau imi pare rau atunci cand vad oameni ce sunt cu adevarat pasionati de ceva si merg pana in panzele albe pentru a-si atinge scopul.

Acum ca am stabilit si asta…go back to your bussines 🙂

One thought on “Passion

    symmystes said:
    15 February 2015 at 18:08

    Hmm…:)

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s