2+1

Posted on


Ati fost vreodata indragostit/a? Sigur ca ati fost, ca doar nu ati trecut prin viata ca robotii. Asa, acum am stabiliti asta va mai intreb ceva…ati iubit doua persoane in acelasi timp? Nu vorbesc despre dragoste parinteasca, ci de iubirea aia pasionala pentru o persoana.c2ba67cb751b377bd9bebe65b61c57ee

Sunt unii care vor spune nu, pentru ca ei nu concep asa ceva, fiind fie adulter fie ceva asamantor. Dar mai sunt oameni ce au simtit asta, eu printre ei, actor principal.

Sa stai linistit langa cineva, sa crezi ca iubesti persoana aia si ca altceva nu mai exista. Apoi ca din senin sa vina cineva care pur si simplu face o conexiune cu tine. Stie ce gandesti, are aceleasi gusturi si parca este trimisa acolo ca ispita suprema.

Problema este ca te simti vinovat si nu o data, ci de doua ori. Ai furat un sarut si ti-a ramas in minte. Si te roade, pentru ca simti ca ai inselat-o pe iubita ta. Te iubeste neconditionat, te sustine, este acolo seara sa o iei in brate cand totul merge rau. Dar cealalta iti sta in minte ca un ghimpe si te simti cel mai rau om de pe pamant. Mai ales ca acum ea simte ceva pentru tine si nu ar merita tot ce ii faci. Sa ii vezi bucuria de a fi cu tine este pedeapsa suprema.

Si de fiecare data cand vorbeste cu tine, te apuca o bucurie d-aia nebuna, ca apoi sa te copleseasca sentimentul de vinovatie pentru orice cuvant spus. Esti pleava umanitatii si stii asta, pentru ca ce faci tu este josnic, pentru ambele persoane ce tin la tine.

Din primul moment stii ca o sa se termine aiurea, indiferent de rezultat. Singurul pierzator esti tu. O spun din experienta, nu din auzite. In orice scenariu cineva are de suferit, chiar si tu, care esti cauza.

Pentru mine s-a rezolvat urat si mi-e greu si acum cand ma gandesc la ce am facut. Poate ca exista iertare si pentru mine, dar nu cred ca vine de la persoanele implicate.

Advertisements

4 thoughts on “2+1

  alexandraitu said:
  6 January 2015 at 22:11

  Când ești tânăr și neliniștit, astfel de greșeli se iartă că, deh, altfel cum să mai înveți cu adevărat ce implică dragostea dacă nu prin astfel de experiențe, mai mult sau mai puțin fericite.
  De ce “fericite”? Pentru că dacă te-a făcut să zâmbești, înseamnă că a meritat!
  Dar știi cum se spune: învățăm din greșeli ca să nu le repetăm! 🙂

  Like

   macau ionut responded:
   7 January 2015 at 7:35

   Uite asta este un punct de vedere la care nu m-am gandit, ca a fost si ceva fericit in toata chestia asta. Multumesc 😀

   Liked by 1 person

  Alina said:
  7 January 2015 at 7:13

  Nu sunt asa sigura ca era dragoste… e foarte usor sa te inseli. Sunt ispitele vietii prin care trecem cu totii la un moment dat :).

  Like

   macau ionut responded:
   7 January 2015 at 7:36

   Uitandu-ma in urma este posibil sa ai dreptate, dar atunci cam asa se simtea :))

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s