The death of time

Posted on


2014 a fost un an naspa. Scuzati-mi exprimarea, dar nu prea gasesc un alt cuvant care sa se potriveasca mai bine

Au fost doar cateva momente fericite, dar pot sa  le numar pe degete si bineinteles ca nu au compensat restul de zile urate. Pot spune cu cea mai mare sinceritate ca daca ar trebui sa arat cu degetul, pe linia vietii, cel mai negru moment, as alege anul asta.

Stiu ca suna pompos, sau poate penibil, dar am strans destule anul acesta, incat as putea scrie o carte.Dar am reusit sa trec peste toate chestiile astea, fara sa fac ceva necugetat si nu imi mai este frica de nimic.1476596_641336599246550_1947680289_n

2014 are totusi meritele sale. M-a facut sa inchid capitole vechi si sa renunt la vechiul meu mod de a privi lumea. Am invatat ca oamenii ce vor sa vorbeasca cu tine, o vor face, indiferent de locatie sau cine face primul pas.

Si as fi nedrept daca nu as spune ca pentru mine, 2014 s-a rotit in jurul a doua persoane. Le multumesc pe aceasta cale pentru toate invatamintele lor. Una m-a invatat sa renunt, iar alta m-a invatat sa zambesc. Nicicand nu am simtit mai multa recunostinta pentru faptul ca am intalnit o persoana cu care pot vorbi liber. Are si viata asta un simt al umorului, destul de intunecat, de a iti da ceva rau si apoi ceva bun.

Nu vreau si nici nu astept nimic de la 2015. Zilele si anii trec in calendar, momentele le pastrezi in mintea si sufletul tau. Nu fac promisiuni pentru a le incalca dupa cateva saptamani. Daca am invatat ceva anul acesta este ca speranta este insalatoare, dar cu toate astea nu renuntam niciodata sa speram.

Am doar cateva sfaturi pentru cei ce m-au citit si anul acesta. Daca iubiti pe cineva, spuneti-i. Daca vreti ceva munciti pana cand l-ati obtinut. Daca te-ai saturat de oamenii de langa tine, schimba-i. Ai un tel, dar nu ti-ai gasit niciodata timp? Fa-ti timp. Este viata ta, nu a altora. Asta trebuie sa fie 2015…anul in care ne indeplinim visele. Timpul nu ne iarta.

Advertisements

6 thoughts on “The death of time

  racoltapetru6 said:
  31 December 2014 at 23:05

  An Nou fericit și la mulți ani! 🙂

  Like

   macau ionut responded:
   1 January 2015 at 10:50

   La fel si dumneavoastra. La multi ani!

   Like

  Lavinia Humeniuc said:
  1 January 2015 at 3:49

  Anul in care ne indeplinim visele…sa speram ca asa va fi.

  La multi ani!

  Like

  Pinky Rainbow said:
  6 January 2015 at 16:25

  Cred cu tarie in faptul ca unii oameni au ani nasoli, din cauza ca starea lor este, in mare parte, nasoala. Daca te axezi pe chestiile naspa din jurul tau, vei avea parte de si mai multe chestii naspa, implicit, de un an naspa. Gandeste pozitiiiiiiiiv, fii optimist, bucura-te din cele mai mici motive, inconjoara-te cu oameni misto, care sa te ridice, sa te motiveze, sa te invete ceva bun, sa te iubeasca!!! Serios, iti spun din proprie experienta. Anul trecut a fost genial pentru mine si tot anul am gandit pozitiv. Acum 2 ani am avut un an de cacao, fiindca eram trista si nu ma multumea absolut nimic. Plus ca eram inconjurata de “prieteni” care nu meritau atentia mea. Think about it. La multi ani! :* :* :*

  Like

   macau ionut responded:
   6 January 2015 at 19:08

   Pai starea lor este nasoala pentru ca au chestii naspa in anul ala :)) Dar poate ai dreptate si o sa fiu atent doar la lucrurile pozitive. La tine anul a fost genial, pentru ca asa ai vrut tu sa fie, si tu esti altfel 😀 La multi ani :*:*

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s