Drama

Posted on


Sunt multe lucruri pe care le auzi lucrand in comertul online. Faptul ca vorbesc la telefon zilnic este cateodata o pacoste dar si un prilej de bucurie.9.24.14

Cateodata ai parte de clienti ce se considera superiori doar pentru ca ei fac comanda si tu esti pus acolo sa primesti, fara posibilitatea de a fi ironic sau sincer. Altii au bunul simt de a folosi cuvinte mici precum “te rog” sau ” multumesc” ce inseamna enorm pentru cineva ca mine. Alteori mai auzi o gluma sau razi de confuzia clientilor ce nu stiu ce sa cumpere si sunt totusi atat de disperati sa cumpere ceva.

Dar zilele astea am avut parte si de ceva…altfel. In plina promotie Black Friday, am primit o comanda de jucarii ( lucrez la un magazin de jucarii ) . Am sunat pentru confirmarea adresei, iar domnul de la capatul celalalt al firului mi-a spus ca nu este pentru el comanda. Jucariile trebuie sa ajunga la un copil bolnav de cancer ce se afla internat la Spitalul Marie Curie. Aflase de cazul copilului si a vrut sa ii inveseleasca orele petrecute pe patul de spital.Sunt  extrem de sincer cand spun ca mi s-a parut cea mai frumoasa persoana de pe acest Pamant in momentul acela. Am terminat apelul, am pus comanda in fata celorlalte si am expediat-o cat de repede am putut.

Astazi am primit un apel de la acelasi domn in care ne intreba daca poate returna jucariile. Bineinteles ca pana sa fie gasit in baza de date, am pus intrebarile standard : “au defecte?”, “au ajuns deteriorate”. Niciuna dintre variante nu era corecta. Copilul a murit pana sa ajunga coletul cu jucarii la el.

Vrea sa va zic ca mi-au dat lacrimile cand am auzit. Mi s-a parut atat de nedreapta viata, atat de rea, atat de mizerabila incat sa rapeasca un copil ce inca avea nevoie sa se joace.

Advertisements

3 thoughts on “Drama

  ideidincorcodus said:
  27 November 2014 at 13:07

  Este cumplit sa acceptam ca viata ne poate fi luata la orice varsta, dar cel mai cumplit mi se pare sa se sfarseasca in copilarie sau adolescenta. Eu am dat acum catva ani un porcusor de guineea unui copil bolnav de cancer din spitalul Fundeni, dar din pacate a fost singurul lucru pe care l-am putut face inainte ca el sa paraseasca lumea aceasta.

  Like

   macau ionut responded:
   27 November 2014 at 14:22

   😦 Exact, mi se pare ca au atat de multe lucruri pe care inca nu le-au facut. Imi pare bine ca si tu esti una dintre persoanele frumoase ce au facut ultimele zile mai frumoase pentru cineva afla in suferinta.

   Like

  Lavinia Humeniuc said:
  28 November 2014 at 14:16

  Viata nu e niciodata dreapta…eu deja m-am obisnuit cu ideea asta.

  ImI pare rau pentru copil, m-am intristat cand am citit…

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s