Timp

Posted on


De multe ori simt ca m-am nascut intr-o perioada gresita. Traiesc intr-o lume mult prea grabita, axata prea mult pe un castig material.46befa3df1b7ca1d6d3162115506e0e4

Desi sunt atat de mult necunoscute in viata noastra, lipseste exotismul veacurilor trecut in care orizontul ascundea noi lumi. Nu mai exista romantismul acela specific unei vieti cinstite, dar  tihnita. In care exista momentul acela de pace pe care astazi il cautam atat de mult.

Timpul se scurge astazi mult prea repede, spaland doza mica de umanitate, de liniste sau de implinire. Pentru ca astazi desi avem lucruri ce ar parea ca magie pentru strabunicii nostri, suntem mai saraci ca niciodata. Am renuntat la cautarea ce anima mintile a mii de oameni in schimbul unor sume, mai mici sau mai mari.

Dar inca mai sunt oameni, ciudati in viziunea majoritara, ce isi doresc altceva, ce tanjesc dupa un alt loc sa timp. Unii merg cu visul acesta intreaga viata, ca o flacara calauzitoare. Altii chiar reusesc intr-o masura sa faca ceea ce vor, renuntand la conventii si avantaje doar pentru ca asta cere inima.

As vrea sa am mai mult timp. Sau doar o alta farama.

2 thoughts on “Timp

    Dianette said:
    20 November 2014 at 13:13

    Credeam ca sunt singura ce s-a nascut “gresit”… ciudatii… de noi…

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s