Viitor

Posted on Updated on


Indiferent ca ai 16 ani sau 85, viitorul este mereu in mintea ta, chiar daca nu vrei sa recunosti. Unii iti vor spune ca nu se gandesc decat la clipa de acum si ca o traiesc la cea mai mare intensitate. Dar o fac pentru ca ii sperie viitorul, pentru ca stiu ca este o necunoscuta imensa.b935caaabc897a3323f3f4a7ac633917

Si de multe ori este bine sa te temi, pentru ca viitorul este imprevizibili si pare sumbru. Este o enigma si chiar daca depinde cum il construim, sunt prea multe lucruri ce nu intra sub controlul nostru. Multi am vrea sa aruncam un ochi in fata, pentru a a ne pregati si ne agatam de superstitii sau mici ghicitori.

Dar cel mai important lucru este ca viitorul pare luminos atunci cand este cladit din dorinte sau visuri. Partea intunecata dispare sau devine extrem de mica si vedem doar soarele ce straluceste si pe noi, cu mai multe riduri dar fericiti. Nu ne mai este frica de viitor in momentele alea pentru ca stim ce vrem de la noi, de la viata sau de la cei de langa noi.

Pentru unii pasul in viitor aduce o schimbare majora, dar pentru altii este doar o continuare fireasca a timpului si a vietii de pana atunci. Altii aleg sa traiasca in trecut, iar acolo nu este loc nici macar de prezent, daramite de viitor.

Insa nu stiu sincer cum ar trebui vazut cu adevarat viitorul. Sa fie ceva amenintator doar pentru ca nu il cunoastem sau sa fie cumularea dorintelor noastre? Cred ca depinde de fiecare dintre noi, de calea pe care vrem sa o urmam si de cat de stapani ne simtim pe propria noastra viata.

Advertisements

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s