Forever after.

Posted on Updated on


Cred ca as minti daca as spune ca nu ma mai gandesc la tine cateodata. Nu cu acea ardoare, demna de un posibil viitor, ci mai degraba cu o nostalgie de toamna.5f004b657d307db74734f92656eeb43a

A ramas in mintea mea un amalgam de imagini si senzatii strans legat de amintirea ta. Nimic clar sau definitiv, doar o imagine schimbatoare, aproape in ceata, alaturi de stari intense ale mintii mele. Sincer sa fiu, nu stiu acum daca te-am iubit, daca ai simtit ceva pentru mine sau am fost ceva de-a dreptul animalic.

Tot ce stiu este ca a fost ceva. Uneori mai vad o imagine de-a ta si nu imi trezeste decat un sentiment de rusine. Pentru ca m-am deschis asa de repede si am vorbit. Imi vine pe buze cuvantul de adolescentin, de fiecare data cand ma gandesc la mine. Dar, chiar si spre surprinderea mea, nu ma mai deranjeaza raspunsul tau si nici nu simt vreo ranchiuna. Fiecare a facut ce simtea ca trebuie facut.

Astazi esti mai aproape ca oricand si totusi atat de departe. Nu ne despart parinti, kilometri sau ani. Sunt pur si simplu altfel fata de vechiul eu. M-as putea indragosti de tine, dar niciodata nu as putea simtiĀ aceleasi lucruri. Poate esti la fel, sau nu. Dar esti in spate, spre un timp pe care nu vreau sa il retraiesc.

Advertisements

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s