Just the two of them.

Posted on


http://www.pinterest.com/pin/451697037599708515/
It was the way his hand felt next to hers.

Saptamana asta a trecut fara ca eu sa mai scriu ceva.  Am incercat sa o fac, dar parca ceva m-a lasat fara inspiratie. Am fost poate si un pic emotionat, daca stau sa ma gandesc.

Sora mea s-a casatorit vinera trecuta. In afara unei portii zdravene de ploaie am mai primit si altceva. Posibilitatea de a vedea cupluri ce isi legau destinele (legal, e adevarat). Poate pentru unii nu conteaza foaia aia de hartie, iar pentru altii este inca o dovada a iubirii fara de care nu pot merge mai departe.

Indiferent de asta, exista o decizie pe care doua persoane o iau atunci cand isi doresc sa ramana impreuna pentru tot restul vietii. Este un “leap of faith” cum ii spun americanii. Sunt multi ce nu il considera asa pentru ca nu faci “saltul” in necunostinta de cauza. Dar sincer vorbind…cat de bine poti cunoaste o persoana?

Iti poti trai intreaga ta existenta langa cineva si sa te surprinda in fiecare zi. Asa ca doi-trei ani pe care unii ii considera un “buffer” suficient, poate fi de-a dreptul inutil. Pe de alta parte, poate tocmai asta este partea cea mai interesanta. Sa descoperi persoana de langa tine in fiecare clipa, in fiecare gest si in fiecare cuvant. Fiecare fateta sa apara parca pentru prima oara, exact cum se intampla in cazul unui diamant.

Trecand peste acte, ritualuri sau petreceri ramane increderea de nestramutat ca ai gasit persoana langa care te vei trezi in fiecare dimineata. Si sa alegi asta in ciuda fricii de a gresi sau de a te arunca in ceva mult mai mare decat simpla ta persoana.Stiu ca multi nu constientizeaza toate asta, pentru ca iubirea are darul de a te face sa vezi altfel, dar pentru cineva de pe margine se vede cu totul altfel.

Putem sa uram notiunea de casatorie sau sa o imbratisam cum o face majoritatea. Sa fie unul dintre visurile noastre sau inca un lucru pe care sa nu il facem precum oile. Dar ramane legatura aceea intre doi oameni pe care o vedem si de multe ori o ignoram.

Advertisements

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s