Busy

Posted on Updated on


Sunt multe momentele in care poti face liniste doar inchizand gura.  Mai putine sunt momentele in care poti sa aduci cu adevarat linistea in mintea ta. De gandurile tale este cel mai greu sa scapi, asta o stim cu totii.e9c92334a3bfa5995b478ffff0be2ccf

Exista doua metode prin care poti sa ajungi la o tacere de-a dreptul sublima: sa fii atat de impacat cu tine incat sa ajungi la o stare zen sau sa fii atat de ocupat incat sa nu mai ai timp de gandire.

Evident, in cazul meu este vorba de a doua varianta, pentru ca nu am ajuns inca in Shambala.  Este de-a dreptul placut  sa ai atat de multe de facut incat sa nu poti sa te concentrezi  la mai multe probleme deodata. Este si obositor, dar este ceva placut in a te duce seara la culcare fara sa mai ai timp sa te gandesti la “ce ar fi fost” si “daca…”.

Nu spun ca este o solutie permanenta, dar face bine cateodata sa te afunzi in munca sau in hobby-ul tau fara sa iti mai pese de lumea din jur. Sa nu iti mai sune telefonul atat de des, sa nu stai cu refresh pe Facebook sau sa iti pierzi timpul aiurea. Si credeti-ma, asta vine de la mine, un tip care fuge de orice fel de munca, mai ales inutila.

Poate va ganditi de ce as avea eu nevoie sa uit sau sa imi limpezesc gandurile. Sincer, cateodata mai trebuie sa scapi si de tine insati, de tot ceea ce reprezinti tu la momentul acela. Nu poti sa fii altcineva, nu poti sa te mai nasti inca o data, dar poti sa faci acum ceva asemanator. Credeti-ma ca vacanta aceea pe care voi probabil vreti sa mi-o dati ca solutie alternativa nu merge. Atat de mult liber in ca sa iti zboare gandurile…

Vroiam sa scriu mai mult, dar nu mai am timp si nici rabdare. Trebuie sa reintru in rutina.

Advertisements

2 thoughts on “Busy

  Dianette said:
  16 May 2014 at 7:39

  Ceva in genul… experimentez zilele acestea… Feels good…
  Mai vreau… liniste in mine… 🙂 si ploua dumnezeieste… de aproape o saptamana.

  Like

   macau ionut responded:
   16 May 2014 at 9:23

   De parca totul conspira pentru un pic de liniste interioara…

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s