Everybody loves different

Posted on Updated on


Toata lumea iubeste. Fie ca pentru o clipa,pentru o viata sau chiar  si dupa sfarsitul ei. Dar fiecare iubeste diferit. 7cd74b6dda96677565510296c564d103

Unii iubesc  exact cum arde un foc de tabara. Puternic, cu o forta ce te inspaimanta uneori si aprins de o simpla scanteie. Are ceva salbatic, primordial ce te surprinde mereu, desi ai mai simtit caldura pana acum. Dar dragostea asta iti ia aerul, se hraneste cu tine si te arde de parca ai fi pe rug. In urma ramane o mana de cenusa calda, dar stii mereu ca din ea nu o sa mai apara niciodata un foc la fel de puternic.

Altii iubesc incet, linistit ca un rau lenes . Iti gasesti pacea cand iubesti asa. Stii ca exista suisuri si coborasuri, valurile pe care inevitabil o sa le simti, dar la fel de bine stii ca exista un calm. Niciodata nu o sa apara un val mare care sa iti ridice pulsul si de multe ori nu stii daca asta este un lucru bun sau nu. Cu toate astea sunt persoane ce se ineaca si in apa asta calma.

Apoi mai exista iubirea aceea vijelioasa. Apare pe neasteptate si te ridica de pe sol, exact ca o furtuna tropicala. Mintea ta este atat de surescitata iar trupul tau incordat la maxim. Apar certuri groaznice, pline de pasiune, ca mai apoi sa gasesti o liniste ireala. Ochiul furtunii ii se spune si dureaza doar cateva clipe. La final esti aruncat cu putere spre pamant, zdrobit, epuizat si intrebandu-te daca s-a intamplat cu adevarat.

Dar mai sunt si altii ce simt o iubire telurica, pragmatica. Nu isi pierd stapanirea de sine, stiu ce vor, cum sa o obtina si de ce sacrificii este nevoie. Stiu ca dragostea nu este un joc sau ca o relatie nu o tine o singura jumatate. Si te gandesti ca oamenii astia poate au gasit formula perfecta. Insa sa fii cu capul pe pamant te poate face de multe ori sa uiti sa mai si simti cu adevarat, macar din cand in cand.

Advertisements

10 thoughts on “Everybody loves different

  Pinky Rainbow said:
  28 April 2014 at 21:54

  Tu la ce categorie de incadrezi?

  Like

  Alexandra S. said:
  29 April 2014 at 14:12

  Si de fiecare data cand iubim, iubim diferit 😀

  Like

  Dianette said:
  1 May 2014 at 23:35

  M-ai pus in incurcatura… sunt un… amalgam :))

  Like

   macau ionut responded:
   2 May 2014 at 8:57

   Si poate asa este cel mai bine. Sa treci prin toata gama, ca sa iti dai seama ca iubesti cu adevarat.

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s