Paste – To do list

Posted on Updated on


Pastele cere foarte multe de la mine. Sa fiu bun, sa iubesc oamenii trei zile la rand si sa nu rad de traditiile pe care trebuie sa le indeplinesc fara a cranci. Dar sunt atat de multe alte lucruri pe care sa mi le amintesc, asa ca am zis ca nu ar strica o lista.funny-eggs-18

 • Sa primesc lumina in sufletul meu. Fie ca vreau, fie ca nu.
 • Sa dau mai departe lumina. De preferat lumina reciclata, primita de la altcineva. Este ok si o lumina originala, dar lumea o sa se uite urat la telefon pentru ca lumina ta nu are in componenta liniste, iepuras sau oua rosii.
 • Sa nu cumva sa imi treaca prin cap sa intreb de ce facem lucrurile asa si nu altfel. Altfel risc sa primesc raspunsul pe care il dadea pana si Einstein celor ce nu intelegeau relativitatea : “Asa este traditia.
 • Sa pup icoanele si mana parintelui in biserica. Nu o sa iau niciun fel de hepatita pentru ca ambele lucruri sunt sfintite. Mai ales in cazul mainii; vorba aia ce iti faci cu mana ta…este lucru manual.
 • Sa nu ma dau destept si sa imi bat joc de oamenii ce nu stiu ce sarbatoresc de Paste. Vorba taranilor din clipul de pe Youtube, sarbatorim prima zi, a doua zi si  a treia zi.
 • Este absolut interzis sa spun ca Lazar a fost primul zombie.
 • Este imperativ sa ciocnesc ouale.
 • Sa renunt la predicile destinate celor ce sarbatoresc Iepurasul de ciocolata. Fiecare poate slavi ce zeu vrea, atat timp cat sarbatoreste Pastele.
 • Nu trebuie sa salut prietenii ce au lumina atunci cand eu nu am. Nu stiu sigur de ce, dar este ceva de genul, noi suntem mai sarmani, nici lumina nu aveam.
 • Sa am zambetul pe buze la 3 dimineata, atunci cand plecam pentru a lua lumina. Daca nu o fac voi primi afirmatia ” lumea a stat acolo toata noaptea“. Sub nicio forma nu trebuie sa zic ca  asta nu a fost luata in considerare cand eram mai mic si ma intorceam de la petreceri.
 • Trebuie sa impart primul ou pe care il mananc. Altfel pana si Dumnezeu crede ca esti un forever alone si nici noroc nu iti da.
Advertisements

6 thoughts on “Paste – To do list

  Pinky Rainbow said:
  18 April 2014 at 13:15

  Dar de ce trebuie sa imparti primul ou? :)))

  Like

   macau ionut responded:
   18 April 2014 at 13:20

   Mai am zis eu ca nu avem voie sa intrebam “de ce?” sau nu? :)) Se se imparta norocul sau ceva asemanator. Asa este la mine in zona cel putin.

   Like

  Daniela said:
  18 April 2014 at 16:09

  Pe aici, pe la noi, mai este una : “Sa te incalti cu pantofii cei noi” . Si ce daca te bat de-ti vine sa plangi…trebuie sa “te innoiesti” de Paste

  Like

   macau ionut responded:
   18 April 2014 at 16:45

   Cate sacrificii trebuie sa facem de Paste :)))

   Like

  racoltapetru6 said:
  19 April 2014 at 9:28

  Îți doresc un Paște fericit și binecuvântat! 🙂

  Like

   macau ionut responded:
   19 April 2014 at 12:03

   Multumesc. Un Paste la fel de fericit si dumneavoastra!

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s