Labels

Posted on


Inca de cand ne nastem avem anumite calitati. Ele se dezvolta cu timpul si daca avem noroc, reusim sa le descoperim  sau sa le ingrijim. Unii dintre noi sunt altruisti, altii mincinosi in timp ce altii sunt buni la fapte.labels

Si suntem etichetati pe masura acestor atribute pe care le posedam. Folosesc cuvantul “etichete” pentru ca se potriveste cel mai bine. Se lipeste de tine si cu greu mai reusesti sa scapi. Nu este obligatoriu sa ai doar o singura eticheta; numarul lor difera in functie de persoana, de grupurile de prieteni sau de cat de mult contezi tu pentru oamenii din jur.

Dar stiti ce conteaza cel mai mult? Faptul ca ducem etichetele astea cu noi tot timpul, chiar si atunci cand nu vrem. Sunt lipite atat de bine, incat uneori si noi ajungem sa credem ce scrie pe ele. Ca este de bine sau nu, conteaza mai putin. Atat de mult suntem influentati de ce spune lumea despre persoana noastra incat renuntam sa ne reinventam atunci cand avem ocazia. Pastram eticheta ,rusinati de faptul ca putem sa taiem cu o linie ce scrie pe ea si sa scrie ce ne dorim prin fapte.

Suntem exact ca atunci cand te duci la liceu in clasa a 9 -a . Liber sa iti creezi o noua personalitate, liber de constrangerile trecutului, dar urmezi aceeasi cale. Frica de a fi poate descoperit este prea mare. Si involuntar de multe ori, preferam sa aratam eticheta si sa o lasam sa ne conduca viata.

Nu stiu cati dintre voi ati inteles ce am vrut sa spun. Ideea imi zboara prin cap de mult timp. Am vrut doar sa o trec in scris si sa ma lase in pace.

 

Advertisements

3 thoughts on “Labels

  Kate said:
  11 April 2014 at 13:15

  Mereu se intampla asa… fie ca iti place sau nu.Mai devreme sau mai tarziu va aparea acel cineva arogant si antipatic care te va eticheta conform unui comportament recent de-al tau,poate nepotrivit si nelalocul lui,si de asemenea care nu iti va aduce multa fericire.Insa n-avem incotro.Trebuie sa traim cu aceasta “etichetare”,insa in modul nostru.Sa tratam cu indiferenta si sa nu bagam in seama rautatile … Ca asa e lumea,carcotasa :).

  Like

   macau ionut responded:
   11 April 2014 at 15:24

   Prefer sa rup eticheta si sa pun acolo ceva scris de mine…daca se poate :))

   Like

    Kate said:
    11 April 2014 at 15:40

    Sigur ca se poate :)).

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s