Zile gri

Posted on


Nu toate zilele au strop de fericire, de culoare sau de inedit. Sunt multe zile ce sunt gri, fara ceva spectaculos. Exact ca blocurile din cantec, una dupa alta, cu aceeasi monotonie.

1

Ai parte de acelasi ritual de dimineata, aceasi fata fata plicitisita ce te priveste in oglinda. Drumul pe care il faci in fiecare dimineata nu mai are niciun lucru nou de descoperit si te uiti pierdut pe geamul autobuzului fara sa vezi ceva.

Aceleasi glume, aceeasi oameni si peste toate sentimentul acela de blocaj pe care il simti din ce in ce mai acut. Vrei ceva nou, ceva antrenant care sa te faca sa te trezesti cu gandul la cat de interesanta va fi ziua.Esti intr-un punct in viata in care ai impresia ca totul stagneaza, in timp ce pe langa tine trec oameni pe banda de mare viteza. Si esti oarecum invidios pe ei, pe telurile lor si pe faptul ca reusesc in tot ce isi propun.

Si te simti singur,  fara un punct de sprijin care sa fie scaparea ta din zilele astea gri ce parca se inmultesc. Cateodata simti atat de multe emotii contradictorii in legatura cu toata situatia asta, iar uneori nu mai simti nimic. Esti parca un robot ce face totul pentru ca asa este programat.

Realitatea nu este asa frumoasa si de multe ori nu mai ai nici puterea sa iti imaginezi ceva frumos.

Advertisements

4 thoughts on “Zile gri

  Pinky Rainbow said:
  26 February 2014 at 20:03

  Deci vrei ceva nou si antrenant. Iti fac o recomandare: inscrie-te la editia Spring SuperBlog care va incepe sambata, pe 1 martie. Eu am participat la editia din toamna si crede-ma pe cuvant, m-a schimbat in sensul cel mai bun posibil si m-a scos dintr-un con de tristete si am cunoscut o gramada de oameni misto. In plus, traiesti o luna (cat dureaza competitia) la intensitate maxima… 🙂 Eu ma inscriu si de data asta si abia astept sa inceapa. Monotonia si plictiseala sau leneveala nu vor mai avea loc in viata mea din cauza acestui concurs… :))

  Like

   macau ionut responded:
   26 February 2014 at 21:03

   Poate editia urmatoare:)) Pentru ca urmeaza o perioada destul de aglomerata acum pentru mine 😀

   Like

  Crisego said:
  27 February 2014 at 20:47

  Stii cum e, in astfel de zile te gandesti ca fie traiesti in moarte, fie mori in viata…

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s