Introspect

Posted on Updated on


Ma simt obosit. Fizic si moral. Golit de orice gand bun sau sentiment frumos. Ca o cochilie ce a ramas pe plaja asteptand sa fie strivita.3ab86c2d5029f494c868c1ad0a563178

Sunt pe auto-pilot si este de-a dreptul ciudat. Mananc, vorbesc si stau langa altii, dar parca toate astea sunt facute de altcineva si eu il vad de undeva de sus. In locul meu este un robot ce-si indeplineste functiile pentru lumea neatenta.

Altii ar putea observa ca stralucirea din ochii mei a disparut si au ramas doar doua oglinzi.  Zambetul apare pe fata mecanic ca si cum cineva ar trage sforile pentru masca unei papusi.

Ma simt altfel. Un alt eu. Nici mai bun, nici mai rau, doar altfel. O victima a unei fantasme creata de vechiul eu. Ar fi frumos sa pot arata cu degetul pe altcineva si sa spun ca este vina lui. Dar nu pot face asta…

Stiam de la inceput deznodamantul, dar am continuat sa cred. In ce ? Nici eu nu stiu astazi. Ai crede ca stiind sfarsitul as fi mai pregatit pentru ce ma apasa acum. Nu ar fi nici macar prima oara. Dar nu sunt. Simt ca ma sufoc, ca si cum tot aerul din plamani a disparut si ma zbat pentru viata mea.De prima oara cand mi-am dat seama ce simt am avut un sentiment de rau augur. Dar a fost mai usor sa traiesc cu el decat sa-i fac fata acum. Au fost atat de multe ocazii in care puteam sa fac 180  si sa dispar si nu am facut-o.

La fel de bine imi dau seama cum te simti tu acum, tot din vina mea.  Au fost atat de multe zile in care ma intrebam daca te gandesti la mine, acum stiu ca o faci…in cel mai trist mod posibil. Ironia sortii.

Dar intr-un mod ciudat ma simt linistit. De parca ceva s-a rupt si a curs tot ce era mai nelinistit in mine. Au ramas bucati pe care acum trebuie sa le pun la loc. Nu stiu cat o sa dureze sau ce o sa insemne asta. Nu stiu nici macar ce sa mai zic in continuare…

Advertisements

2 thoughts on “Introspect

  shorinn said:
  17 January 2014 at 21:01

  Sunt curios: in ce conditii iti vine inspiratia?
  Trebuie sa treci printr-un proces anume ca sa poti scrie sau pur si simplu iti gasesti firul inspirational fara sa il cauti?

  Like

   macau ionut responded:
   17 January 2014 at 21:33

   Depinde de articolul pe care il scriu. Unele postari sunt pur si simplu intrebari sau raspunsuri la situatia mea si trebuie doar sa gasesc cea mai buna cale sa le transcriu. Pentru alte postari gasesc un punc si pornesc de acolo pana se termina firul si sunt multumit.

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s