Like a comet through my life.

Posted on


Uneori viata este plictisitoare. Poti sa negi, poti sa faci ceva pentru a o schimba dar de obicei rezultatul este de scurta durata. Intri intr-o rutina ce este dicatata de factori ce nu tin de tine. Zi dupa zi pleci de acasa, ajungi la munca, iti bei cafeaua si te apuci de treaba.  La sfarsitul programului, iti iei ghiozdanul, exact ca un scolar si pleci spre casa. Acelasi drum, aceleasi fete plictisite in autobuz, acelasi eu.2a11bb36484913f87bcc3c81cdea5dbd

Si cand te crezi pierdut in acest cerc apare cineva. Iti distruge linistea asta, de care erai mandru un pic; nu multumit, dar in mod cert avea avantajele sale. Dar culmea este ca nu iti pare rau de tot ce se intampla. Are ceva ce te atrage, la fel cum o molie se simte atrasa de lumina stralucitoare. Nu stii daca este bine ce faci, dar nu iti pasa. Vrei altceva, vrei sa scuturi lanturile astea ce te-au tinut si sa te transformi in altcineva.

Ai senzatia ca timpul zboara, impreuna cu persoana aceea si te simti prins intr-un vartej ce te face sa te simti viu.Iubesti cu mai multa pasiune, simti mai intens si vezi totul cu alti ochi. Daca nu ai stii mai bine, ai putea spune ca ai fost adormit pana acum. Ca de abia acum a inceput totul.

Dar persoana speciala este ca o cometa. Stralucitoare, superba, unica dar are o slabiciune :dispare in scurt timp din fata ochilor tai. Ramane doar amintirea ei, ca o dara luminoasa in existenta ta cenusie de pana atunci. Ti-a aratat cum poti ajunge la stele si a plecat.

Tu ai ramas si ai vrea sa-i spui cat de mult ti-a schimbat modul in care privesti viata si ca nu poti trai la fel. Dar nu esti trist pentru ce s-a intamplat. A fost o experienta ce te-a scos din cochilie. Si ai face bine sa nu ai regrete legate de ce  s-a intamplat. Macar pentru ca ea te-a invatat sa nu ai asa ceva.

Advertisements

2 thoughts on “Like a comet through my life.

  claura29 said:
  14 January 2014 at 0:24

  Absolut superb. Cel mai frumos articol. Sentimentele descrise mai sus sunt cele mai frumoase, dar din pacate nu tin mult, pentru ca acea persoana pleaca din viata noastra. Si ramane intrebarea: DE CE?

  Like

   macau ionut responded:
   14 January 2014 at 6:27

   Poate pentru a ne arata ca suntem capabili de asemenea trairi, atunci cand nu te astepti. Si pleaca pentru a ne testa…

   Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s