Perfect you.

Posted on Updated on


Nu te stiu inca. Este posibil sa nu te fi cunoscut inca. Poate te-am vazut trecand pe strada si nu am stiut ca tu esti aceea. Sau poate mi-ai zambit in autobuz intr-o zi in care toate imi mergeau pe dos si m-ai facut sa ma simt mai bine. Ai trecut tu oare pe langa mine si parfumul tau m-a facut sa ma intorc dupa tine, indragostindu-ma in secunda doi de silueta ce disparea incet?


Nu stiu asta si probabil nu voi afla niciodata. M-am indragostit de tine si poate nici nu te-am vazut inca. Sau poate am incercat deja sa fim o pereche, dar nu eram indeajuns de maturi. Dar stiu de pe acum ce imi va placea la tine. Nu vreau sa fii perfecta si nici nu am de gand sa caut asa ceva la tine. Niciun dintre noi nu are calitatea asta si de aceea voi iubi micile tale imperfectiuni.

Ma voi indragosti de micile tale gesturi stangace, de felul in care te vei uita la mine cand esti suparata si de modul in care te rosesti. Voi indragi modul in care iti vei da suvita aceea rebela de par intr-o parte sau cum ma vei saruta pe obraz cand esti grabita.

Poate suna ciudat, dar chiar daca te-am intalnit sau nu, tu ai fost si esti langa mine mereu. O parte din mine este goala si te asteapta indiferent de cat de mult va dura. Vocea ta este mereu intr-un colt din mintea mea si ma cheama de fiecare data cand sunt mai aproape. 

Nu am de gand sa cauta femeia perfecta. Te voi cauta pe tine si cand te voi gasi imi va fi de ajuns.

Advertisements

8 thoughts on “Perfect you.

  Szasz Sebes Paul said:
  8 October 2013 at 12:59

  Femeia iubita e femeia perfecta !

  Like

  Negru said:
  8 October 2013 at 17:45

  Poti fi mai siropos de atat? Esti barbat hombre. Poti arata sensibilitatea si altfel decat plangand…Pff…stiu ca e blogul tau dar din romantism o dai in patetism.

  Like

  Macau Ionut-Gabriel said:
  8 October 2013 at 18:52

  Mai eu nu plangeam ci eram plin de speranta. Daca asa ti s-a parut, asta este…soarta. Tu ai crize existentiale legate de bunica ta pe blog eu cu ale mele. Asa este in blogosfera.

  Like

  emm said:
  9 October 2013 at 22:19

  Ce frumos! ❤ Felicitari nu pentru articol, pentru modul in care gandesti:)

  Like

  Macau Ionut-Gabriel said:
  10 October 2013 at 6:18

  Multumesc:D

  Like

  Roxana Rusu said:
  29 December 2013 at 18:59

  Mi se pare aşa de frumos articolul ăsta! Nici nu-mi vine să cred că este scris de un băiat, având în vedere tonele de speranţă şi sensibilitate din el; există speranţă, deci…

  Like

   macau ionut responded:
   29 December 2013 at 19:04

   Multumesc…da speranta. O stiu bine, are obiceiul sa nu fie fidela:))

   Like

  Never the same « Din Viata said:
  10 July 2014 at 18:04

  […] dintre postările mele cele mai dragi ( Scrisoare pentru iubita mea , Furtuna din mine, Perfect you sau Just you. Always ) au fost scrise sub imperiul unor emoții puternice, ce m-au transformat […]

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s