Despre barbati si cum au aterizat ei de pe Marte.

Posted on Updated on


Stiti care este defectul cel mai mare pe care un barbat poate sa  il posede? Sa nu vorbeasca atunci cand trebuie.


Suntem numiti brute pentru insensibilitatea noastra aparenta. Spun aparenta pentru ca exact asa este. Nu ne-am facut noi planul de a ne ascunde sentimentele si gandurile doar pentru a enerva sexul frumos. De multe ori nici nu o facem constient, ci pentru ca asa am fost programati cand aprindeam focul in pestera.

Avem sensibilitate cu duiumul dar ne este aproape imposibil de a ne exprima sentimentele. Si atunci cand o facem, rar e adevarat, ne descarcam de obicei in fata cui nu trebuie si din motive total gresite.

Daca ne place o femeie nu avem curajul de a-i spune asta verde in fata cum vad doamnele si domnisoarele in telenovele. Nu suntem Jose Armando ce arunca cu “te iubesc” la orice pas si la orice glezna fina. Pastram cuvintele astea in minte pana vine cineva care le merita cu adevarat. Din pacate le mai pastram si atunci cand o femeie le merita. 

Asta credem noi, ca daca tu o iubesti, stie si ea lucrul asta. Din nefericire, femeile simt nevoia de a auzi de la omul de langa cuvintele astea. La ele este exact invers; orice zi este perfecta pentru a spune “te iubesc”.

Dar ar mai avea valoare daca am spune-o mereu? Nu i s-ar diminua cu nimic valoarea? Astea sunt intrebarile al caror raspuns il cautam. Facem greseala de a face experimente pe persoanele ce nu merita si uite asa sexul tare si-a gasit eticheta de om de Neanderthal. 

Suntem greu de inteles pentru ca avem o imagine pe care ne-am creat-o sau ne-au creat-o altii. In esenta suntem mai complicati decat am vrea sa se vada. Nu ne pricepem la exteriorizare dar simtim la fel de mult ca si femeile. Doar pentru ca un barbat nu plange cand se desparte de o femeie nu inseamna ca nu ne-a marcat.Doar alegem sa trecem peste asta in felul nostru, ciudat si intortocheat.

Durerea cea mai mare este ca daca un barbat este barbat si se exprima cu greu, femeia desi stie acest lucru nu il scuteste deloc. Nu o sa faca ea niciodata primul pas.

Si uite asa suntem noi aia rai, insensibili si plini de noi. Daca ar stii ca barbatii sunt doar niste copii timizi ce se rusineaza de ce simt…
Advertisements

2 thoughts on “Despre barbati si cum au aterizat ei de pe Marte.

  emm said:
  14 August 2013 at 10:40

  Ai dreptate, barbatii sunt doar niste copii timizi ce se ruseineaza de ce simt….dar ce nu va maturizati odata?:))

  Like

  Macau Ionut-Gabriel said:
  14 August 2013 at 14:54

  Este un cerc vicios: avem nevoie de o femeie pentru a ne maturiza, dar suntem prea timizi sa ne ducem la una sa-i spunem ce avem pe suflet:))

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s