Si daca nu esti multumit?

Posted on Updated on


Sunt oameni ce isi doresc putin de la viata. O slujba ce nu implica prea multa imaginatie, un salariu decent si pe cineva acasa, care sa raspunda la telefon cand se plictiseste.
O astfel de existenta monotona este presarata cu evenimente cu adevarat extreme, precum plimbatul prin mall sau un ocazional film la cinema.


Si daca nu esti multumit de asta? Ce te faci si cum iti creezi alta destinatie? Nu as vrea sa par nerecunoscator pentru o astfel de existenta, dar mi se pare extrem de plictisitoare si fara un scop mai mare.

Am inteles, o femeie langa tine care sa te inteleaga si sa te iubeasca. Asta mi se pare mie partea cea mai importanta din viata. Daca ai langa tine jumatatea potrivita, ca sa nu folosesc cum fac altii cuvantul perfecta, vei avea un sprijin in indeplinirea celor mai marete vise.

Am inteles si partea cu jobul sigur, dar de ce ti-ai alege singur un loc de munca ce nu te face sa gandesti deloc? Doar sa executi automat aceleasi sarcini, poate intr-un cubicul,  unde vei trece remarcat doar cand este ziua ta. Fara posibilitatea de a face ceva care sa-ti placa, cu acea scarba pe care s-o simti dimineata cand te ridici din pat si te gandesti la serviciu. Mi se pare de-a dreptul oribil.

Apoi ai terminat existenta ta, caci nu mai ai timp de nimic. Nu mai vrei sa citesti pentru ca nu te mai ajuta la nimic. Nu mai vrei sa inveti altceva pentru ca nu este ceva care sa-ti aduca un castig material. Toate astea doar pentru ca te multumesti cu putin.

Dar oare este rau sa te multumesti cu putin si sa ai o viata linistita sau ar trebui sa evoluezi permanent pentru viata la care ai visat mereu?
Advertisements

2 thoughts on “Si daca nu esti multumit?

  Emilia Cornoiu said:
  25 April 2013 at 8:59

  Evoluție! Cât mai multă evoluție!

  Like

  Macau Ionut-Gabriel said:
  25 April 2013 at 18:26

  mult adevar graiesti:)

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s