Iubirea si mersul pe sarma

Posted on Updated on


Imaginati-va iubirea ca mersul pe sarma. Va chinuiti sa mergeti drept si sa ajungeti la captul ei fara sa cadeti. Dar nu reusiti mereu si de aceea aveti o plasa de siguranta. 
Banuiesc ca pana acum v-ati dat seama ca si plasa de siguranta este o metafora pentru o persoana. Poate este egoist din partea ta sa apelezi mereu la aceasta persoana, dar simti ca te poate intelege.

Poti sa vorbesti liber, fara teama ca iti va reprosa ceva sau isi va bate joc de sentimentele pe care le simti in acele momente. Stii ca simte pentru tine ceva, dar nu ar face niciodata primul pas. Si esti las in privinta asta, preferand sa lasi lucrurile intr-o ceata totala. Iti place sa stii in coltul mintii ca cineva te place pentru ceea ce esti, fara sa depui un efort. Pus pe un piedestal, indiferent de adevarul evident.
Si apoi vine cel mai dur moment din viata ta de pana acum: plasa de siguranta a disparut. A  renuntat sa fie mereu pe locul doi, in ciuda sentimentelor si amintirilor pe care le aveti. Vrea sa simta ca nu este doar o alternativa ci primul si ultimul tau gand.
Iar esti egoist si te gandesti la cum vei trece peste aceste lucruri ce ard mocnit inauntrul tau. Dar te gandesti si la cat de multa merita fericirea ce-o simte acum. Cum ai fost atat de ignorant la niste dorinte atat de evidente?
Mai conteaza acum?  Ai 5 stagii pe care acum trebuie sa le parcurgi…si un mers pe sarma mai periculos ca niciodata.

Advertisements

2 thoughts on “Iubirea si mersul pe sarma

  Madleene said:
  12 January 2013 at 18:34

  Articolul acesta chiar m-a impresionat.M-am regasit mai bine decat mi-as fi putut inchipui in cuvintele tale.

  Like

  Johnny said:
  12 January 2013 at 19:12

  Sincer..nu stiu daca sa ma bucur sau nu tinand cont de starea ce-o transmite. Oricum, multumesc pentru ca ai citit articolul si pentru like. O zi faina!

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s