Partenerul perfect

Posted on Updated on


Toti cautam si aspiram spre perfectiune. Chiar si in relatiile noastre. Nu vrem omul perfect sau femeia perfecta pentru altii ci perfect/a pentru noi.
Multi nu isi dau seama cat de mult conteaza aceasta perfectiune la care aspiram. Unii o numesc chimie, dar pentru mine asta inseamna doar atractia aceea animalica, pe care, sa nu mintim o simtim pentru cineva.
Dar eu vorbesc de ceva mult mai important, care culmea, este de multe ori ignorata. Ma refer la intelegerea aceea subtila intre doi oameni. Unde poti sa-ti dai seama la ce se gandeste sau ce vrea dintr-o singura privire.
Legatura dintre doi oameni nu consta doar in atractia fizica. Ganditi-va la cineva extrem de atractiv/a si care nu are nimic in comun cu voi. Cat de impliniti va veti simti? Copiii de 15 ani vor fi in Rai, bineinteles, caci la varsta aia nimic nu este mai important decat sexul. Dar intrebati pe cineva mai in varsta si veti fi surprinsi.
Un cuplu nu se rezuma doar la lucruri comune ci si la modul in care poti vorbi cu persoana din fata ta. Sa poti sa-i spui cuiva dorintele, secretele sau dezamagirile tale poate avea un efect terapeutic fenomenal. Si nu o spun din auzite ci din traite.
De ce am scris toate asta? Pentru ca nu am gasit perfectiunea si pentru ca…este blogul meu:D
Advertisements

One thought on “Partenerul perfect

    Cazare Sinaia said:
    26 November 2012 at 22:34

    eu cred ca fiecare, macar o data in viata intalneste perfectiunea. eu am intalnit o de 2 ori pana acum. cu siguranta ai sa o intalnesti si tu 🙂

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s