Marturie de nunta

Posted on Updated on


Pentru cei care nu stiu, in afara blogului personal ma ocup si de un site destinat nuntilor. Acolo trebuie sa scriu articole despre orice tine de acest eveniment atat de important. Sa nu credeti ca este usor, mai ales ca nu sunt atat de multe lucruri pe care eu le stiu despre o nunta. Singurele articole mai usoare sunt cele despre marturiile de nunta. Nu pentru ca postez doar poze ci pentru ca exista unele atat de amuzante incat te gandesti cat de amuzant ar fi sa lasi asa ceva la nunta ta. 
Am gasit de exemplu aici http://www.mopo.ro/marturie-nunta-cutiute-miri-set o marturie extrem de amuzanta. Doua cutiute facute astfel incat sa reprezinte mirele si mireasa. Dar mai are un avantaj, de ordin pecuniar: marturia poate fi folosita si ca suport de card. Credeti-ma ca o asemenea economie se va simti atunci cand bugetul de nunta pare din ce in ce mai mic.
Eu am primit pana acum marturii banale, pietre in general. Vorbesc foarte serios. Ma intreb la ce s-au gandit oare mirii? O sa imi aduc aminte de ei cand ma uit la o piatra? Odata iti faci nunta, (decat daca esti Bahmu si Prigoana) asa ca ar fi mai bine sa deschizi ochii mai bine si sa alegi o marturie ce exprima ceva. 

Advertisements

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s