Nu mai ninge nene!

Posted on Updated on


  A nins ca in povesti de cand nu am mai scris ultima oara pe blog. Degeaba zic eu, caci Anul Nou si Craciunul au trecut asa ca nu-i mai vad rostul decorativ. Dar Cel de Sus nu are treaba cu decorarea si cerne peste noi intruna.

   M-am uitat si la televizor, cand am avut curent, si m-am minunat. Zapada cat casa, oameni prinsi in propriile case fara mancare, caldura sau apa. Tragedia este ca au murit oameni din cauza frigului extrem si a indiferentei semenilor. S-au trezit autoritatile tarziu, ca de obicei si au trimis cate o masina de dezapezire, mai mult de forma. Dar nu la ele ma asteptam sa sara in ajutorul cetatenilor.
    Ma asteptam ca omul sa-l ajute pe om. Sa iasa lumea si sa dea la lopata pentru a-i scoate de sub nameti pe cei aflati in nevoie. Am fost profund mahnit de starea in care ne aflam. Erau sate cu oameni ce erau de epste 4 zile prinsi in case, dar exista un drum dezapezit pana la carciuma. Nici nu am cuvinte pentru a-mi exprima dispretul pentru oamenii de acolo. Se uitau la soldati, jandarmi, pompieri sau voluntari cum le dezapezesc vecinii, rudele sau propriile case si nu au pus mana pe o lopata.
    Gigi Becali, un om ce imi provoca o lehamite, mi-a aratat ca in ciuda firii lui ciudate este dornic sa ajute. A adus masini de dezapezire, mancare, apa, lopeti, bocanci si multe alte lucruri sinistratilor. Si ce credeti ca s-a intamplat? Oamenii au luat bocancii, lopetile si caciulile si-au plecat acasa. Altii le-au vandut pentru bautura.
     Intelegeti ce vreau sa zic? Sa ne faca statul…daca s-ar putea sa si f**a statul in locul nostru ar fi ideal…
  

    
Advertisements

7 thoughts on “Nu mai ninge nene!

  Un Blog Interesant said:
  13 February 2012 at 20:46

  bun articolul. am inteles ca in unele zone tinerii cer bani ca sa acolo in sat , in loc sa fie solidari , ei incearca sa faca afacere pe treaba asta..o viata in romania. Si ne mai intrebam cateodata de ce , traim asa cum traim ?

  Like

  Johnny said:
  13 February 2012 at 21:54

  buna intrebarea…ne meritam unii pe altii:|

  Like

  zanatate said:
  15 February 2012 at 14:42

  Apropos de Gigi Becali – ajuta doar cand sunt televiziunile cu obiectivul indreptat asupra lui. Crezi ca ar fi in stare sa faca un gest umanitar fara televiziuni? Eu sunt convins ca nu!

  Like

  Johnny said:
  15 February 2012 at 17:33

  Si totusi a facut ceva ..m-as bucura daca ar face toata lumea asa ceva daor pentru publicitate.

  Like

  Un Blog Interesant said:
  17 February 2012 at 22:03

  Salutare din nou. referitor la commentul tau zanatate , e posibil sa o faca si asa, cu toate ca a donat si pentru multe biserici , poate fara sa stie mass-media ,dar hai sa ne gandim un pic altfel. El doneaza, o suma de bani , indiferent de suma, ajuta si chiar daca e filmat s-au nu , el doneaza banutzii astia . Cati oameni cu bani ca el nu sunt ? Sa luam spre exemplu Ion Tiriac , multimiliardar si nu il vad sa faca gesturi de astea. S-au alti oameni bogati..nu tin cu el ,dar gesturile lui sunt de laudat. altii merg in sate rupte de lume, si vand o simpla paine cu 10 lei , fata de pretul lor normal de 1-2 lei. parerea mea e ca o fi el cum o fi, dar macar face si ajuta oamenii la necaz, ca daca nu ii ajuti la necaz , atunci degeaba ii ajuti cand totul e ok si bine. ajutorul se primeste cand ai nevoie de el , nu cand furtuna a trecut 🙂 ..asa cred eu.

  Like

  Johnny said:
  18 February 2012 at 12:39

  Ai dreptate…multi vin cu ajutoare prea tarziu, sau deloc.

  Like

  Masaj erotic Bucuresti said:
  18 July 2012 at 14:51

  blog interesant nu numai in unele sate ,stai sa vezi acelasi lucru in bucuresti:)

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s