God Save the Queen

Posted on Updated on


   Decat sa scriu despre Boc, Ponta sau Antonescu am preferat ca in acest post sa aduc un omagiu Reginei Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Elizabeth a II-a.
    Anul acesta se implinesc 60 de ani de la incoronarea urmarita de un numar record de oameni. O femeia ce si-a indeplinit rolul cu demnitate si bucurie, aducand alinare si stabilitate unui Imperiu prabusit. S-a dedicat trup si suflet cetatenilor ce o iubesc si o simpatizeaza la fel ca in prima zi. A intalnit 12 presedinti americani si a dezvoltat relatii de prietenie cu tarile ce erau parte din Imperiul Britanic. Pana si astazi este conducatorul Commonwealth-ului, chiar daca simbolic.
    Casatorita de 64 de ani a fost o sotie perfecta si o mama iubitoare. Si-a sacrificat putinul timp liber pentru incerca sa aiba o familie normala si cu picioarele pe pamant. Dovada o reprezinta fii,  fiicele si nepotii sai atat de iubiti pentru modul natural sau comun de comportare.
     A incercat sa vindece ranile din propria tara fiind primul monarh ce face o vizita in Irlanda, fiind primita cu entuziasm. Rostirea cuvintelor “A hUachtarain agus a chairde” (Domnule presedinte si prieteni) la intanlirea cu oficialii irlandezi a facut-o sa fie iubita pana si de cei mai inversunati irlandezi.
     Dupa 60 de ani de domnie, Regina Elizabeth a II -a continua sa arate ca o femeie poate avea o cariera de succes, o familie unita si sa gaseasca timp si pentru ea. O regina iubita de supusii  sai ce au avut-o alaturi cand tara lor isi vindeca ranile razboiului dar si cand intreaga tara a sarbatorit casatoria nepotului sau William.


Advertisements

One thought on “God Save the Queen

    zanatate said:
    8 February 2012 at 19:42

    Sunt convins ca de astfel de oameni duce lipsa tara noastra…

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s