Prepare for the snow Apocalypse…wait..what?

Posted on Updated on


   Troiene inimaginabile, un viscol cumplit ce intuneca cerul si oroarea suprema: sa nu poti scoate masina din parcare. Cam asa si-au imaginat bucurestenii week-end-ul acesta. Drept urmare s-au dus ca niste oi cuminti la supermarket si s-au aprovizionat cu apa, mancare, lumanari si lanterne. Daca nu erai atent riscai sa te iei la bataie cu o bunicuta razboinica pentru o amarata de paine.
    Pana si magazinele de colt au fost afectate. Eu , lenesul suprem a trebuit sa vizitez 2 magazine pana am gasit ceva care sa-mi potoleasca foamea. Vitrine singure ce pareau aduse din epoca comunista – nu am prins-o dar am vazut poze- si vanzatoare obosite, asta am gasit.
    Daca se anunta ceva la televizor intelegeam, dar a venit doar domnul Igas, acest gura-sparta si a bagat lumea in sperieti. Daca spunea ca vine apocalipsa zombie, il credeam pentru ca este ministru de interne, dar asa..sa fim sinceri..nu are freza Romicai Jurca.
    Dar uite asa supermarketurile au vandut cam tot romanului vesnic sarac, dar dornic de cumparaturi. La vara o sa fie iar gaura de ozon si cumpara lumea lotiune pentru bronzat, la toamna o sa vina ploile acide si o sa cumparam umbrele speciale si tot asa. Exagerez dar stiti ca am dreptate.
     Si apropo, cum mai stam cu incalzirea asta globala? Unde este ea acum, huh?  
Advertisements

One thought on “Prepare for the snow Apocalypse…wait..what?

    Business economy world said:
    13 February 2012 at 8:48

    nice post

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s