10.000 si-un pic

Posted on Updated on


   Initial a pornit ca un simplu loc unde imi puteam scrie gandurile si impartasi trairile mele. Nu conta cui impartaseam aceste lucruri, cunostinte sau oameni necunoscuti. Conta doar ca unii dintre ei rezonau cu modul meu de vedea viata si oferau la schimb mici fragmente din viziunea lor. A-ti face prieteni cu ajutorul unui blog pare neverosimil, dar s-a intamplat. 
   In ianuarie anul viitor blogul meu face doi si trebuie sa marturisesc ca este un proiect la care am ajuns sa tin. Au fost momente in care pur si simplu nu ii vedeam rostul si scriam de umplutura. Dar am realizat ca blogul acesta s-a transformat treptat intr-un psihiatru, profesor si un prieten ce ma face sa evoluez.
    Scriu aceste randuri pentru a sarbatori depasirea pragului de 10.000 de vizite. Daca la inceput eram preocupat de numarul de vizite, acum acest lucru nu mi se mai pare atat de important. Mai de pret este ce am invatat, ce fel de persoane am cunoscut si cati oameni s-au bucurat sau  din contra, s-au intristat in acelasi timp cu mine.
    Vizitele pot ajunge la sute de mii, dar pentru mine conteaza oamenii ce au revenit zi de zi pe blog si au ajutat la mentinerea blogului prin interesul lor viu. Pentru unii sunt cifre seci, pentru altii sunt vizitele pe care le obtin intr-o zi, dar pentru mine cei 6000 de vizitatori unici, cele 410 orase si 6 continente sunt de ajuns.
      
Advertisements

2 thoughts on “10.000 si-un pic

  Adrian Pascu said:
  25 October 2011 at 17:28

  Felicitari tie! Cam in aceeasi maniera am inceput si eu numarand vizitatorii, afisarile s.a.m.d. Exact cum spui si tu, treptat am invatat multe lucruri, si in prezent sunt mai putin interesat de numarul lor – dar ma bucura faptul ca numarul lor creste! 🙂
  Sa ne auzim in curand la 100 mii vizite! ;;)

  Like

  Johnny said:
  25 October 2011 at 17:48

  Multumesc! 100.000 sa fie:))

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s