Unde au disparut barbatii?

Posted on Updated on


   Astazi la ora 7 30 doua fete cam de-o seama cu mine discutau o problema de importanta capitala: nu mai gaseau baieti. Si se strofocau sa gasesca locatii in care sa gaseasca baieti.
Barbatii vin acum in seturi de 4 Cd-uri;))
   Asta m-a dus cu gandul la o un articol pe care l-am citit la frizerie intr-o revista: “Unde sa gasesti barbati?”. Cum adica unde? Suntem 3 miliarde in toata lumea. Suntem peste tot: la mall, la film, la restaurante. Va impiedicati pe strada de noi. Si culmea este ca nu suntem asa greu de observat.
   Adevarul este ca femeile vor subtilitati. La ele totul este complicat si subtil. La barbati este mai usor. Noi stim ce vrem, femeile stiu ce vrem. Vrem femei.
    Oare trebuie sa scoatem pe piata un ghid scris de barbati cu indicatii despre noi? Ar fi destul de usor. Suntem baietii ce claxoneaza cand treci strada, baietii de pe schele ce te fluiera admirativ si iti striga din toti plamanii: “Ce faci pisi?” sau baietii ce intorc capul cand treci. Recunosc ca metodele noastre nu sunt sofisticate dar sunt; si au rolul de a arata ca ne gasesti peste tot.
     Nu mai ramane decat ca la urmatoarea intanlire  a Ligii Secrete a Barbatilor cineva sa sugereze niste veste reflectorizante si o casca cu beculet pentru barbati. Poate asa iesim si noi in evidenta.
     
     

2 thoughts on “Unde au disparut barbatii?

  Alex said:
  8 September 2011 at 22:17

  S-a discutat şi ne-am decis asupra unui ochi de pisică plasat pe spatele pantalonilor şi a unei campanii în online. Ceva în genul #refinantare.

  Like

  Johnny said:
  9 September 2011 at 3:49

  =))) am inteles…trebuie sa ma aprovizionez atunci:D

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s