O greseala

Posted on Updated on


  Napoleon spunea ca dupa batalia de la Waterloo toata lumea il va tine minte pentru acesta infrangere si nu pentru cele aproximativ 60 de victorii sau imperiul sau. Din nefericire pentru el, a avut dreptate.
  Cam la fel este si in viata de zi cu zi. Faci o greseala si trebuie sa lupti toata viata ca sa scapi de consecintele ei. Probabil ca nici nu vei reusi, dar incerci mereu. Intr-o societate ce se mandreste cu modernismul suntem cam in acelasi stadiu ca si oamenii de Neanthertal. 
  Gresesti…ai iesit din pestera. Pana si sistemul nostru de inchisori ce se lauda ca reformeaza oamenii este doar o mare minciuna. Acolo primesti lectia “te iertam,dar nu uitam” , lucru valabil si dupa eliberare.
   Este minunat insa momentul cand tu ca persoana, gresesti. Incepem cu ” a gresi este omenesc” si terminam cu ” nu o sa se mai intample”. Cerem clementa, desi stim ca noi nu suntem in stare s-o oferim.
  Nu am scris postul pentru a  ma scuza sau a acuza ci doar pentru a arata ipocrizia de care suntem in stare. Ne place sa ne gandim la noi ca niste animale evoluate, dar accentul ramane pe animale din pacate.
   Daca gresesc in ceea ce am spus…nu am chef sa-mi cer scuze.
Advertisements

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s