[;x]

Posted on


  Mai sunt cateva zile pana la Sf. Valentin si deja prin magazine este mare agitatie. Barbatii intorc ursuletii de plus pe toate partile si asculta toate sfaturile imbecile ale vanzatorilor. Ciocolata curge in valuri in timp ce tiruri intregi de trandafiri vin din tari straine pentru bucuria multor doamne sau domnisoare.
  Vehementa mea impotriva acestei sarbatori importate a mai scazut fata de alti ani, dar tot nu o s-o accept pe de-a intregul. Mi se pare un prilej la fel de bun ca altul in care sa-ti declari iubirea si sa te bucuri de ceea ce ai langa tine. Dar cred ca micile surprize facute in fiecare zi, sau un te iubesc sincer si fara zorzoane sunt mai bine primite decat un trandafir dat mai mult din obligatie. Faptul ca cineva te suporta cu toate imperfectiunile tale, sta langa tine cand ti-e mai greu si iti infrumuseteaza pana si cele mai negre zile este o dovada de iubire mult mai mare.
  Nu folosesc cuvantile “Te Iubesc” in fiecare zi, pentru ca prefer sa le spun atunci cand le cred cu adevarat si nu sa le arunc in fiecare zi. Poate gresesc, dar asa mi se pare mie normal.
  Astazi pot sa zic linistit “Te Iubesc”.
Rob Thomas – Now comes the night
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

Advertisements

2 thoughts on “[;x]

  QED said:
  12 February 2011 at 14:55

  Femeilor cred ca le place mai mult pentru ca este un prilej de a mai primi o bijuterie, de a tine aproape persoana care, in alte conditii, are mult de lucru la birou. Nu-mi plac aceste sarbatori importate, dar, crede-ma ca, daca ar veni fara un buchet de flori sau un parfum, sau un gablont, m-as intrista. Oricum, ai dreptate. Iubirea se poate declara in fiecare zi sau noapte, cuvintele sunt si ele de prisos cand exista comunicari de alt gen.

  Like

  ticaloasa said:
  15 February 2011 at 11:39

  Imi place melodia

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s