Curve

Posted on


  Cititorii mai pudici sau minori sunt rugati sa paraseasca pagina.
  DEX-ul are definitie pentru cuvantul “curva” urmatoarea fraza: “femeie care duce o viata desfranata; prostituata”. Desigur stim cu toti ca si barbatii pot fi curve dar asta este o alta poveste, dintr-o postare viitoare.
  Personal cred ca exista o diferenta intre prostituata si curva. Prima in alte tari are carte de munca si presteaza cea mai veche meserie contra cost, pe cand ce-a de-a doua este “camuflata” cum zic prietenii mei. Isi face treaba, iti ia banii si se da doamna. Cam asta este diferenta.
  Ma uimeste faptul ca unele ajung celebre prin faptul ca recunosc ca sunt curve. Va dau un exemplu concret: Ioana  Popescu, supra-numita “porno-jurnalista”. A stat cam doua saptamani pe prima pagina  a tabloidelor cu povestile sale despre fotbalisti, dotarile lor si durata partidei. Nu ca nu ar fi prima , dar macar de ea sunt sigur ca este o curva, caci actiunile si declaratiile sale vorbesc pentru ea. In cazul vedetelor de carton ce primesc bani de la Strehaia, sau de blonde de plastic nu pot sa ma pronunt pentru ca sunt mai mult sau mai putin discrete.
   Ma gandesc ce viitor luminos o sa aiba aceasta jurnalista dupa dezvaluirile incendiare. Cat de repede o sa obtina un post de la un redactor intre doua varste ce sta toata ziua la birou. Va dau doar o mostra din ceea ce era pe prima pagina din Click de acum cateva saptamani: Ioana Popescu: «I-am gustat sperma dulce a lui Adi Mutu şi m-am lins pe buze».
   Ce vrei sa facem noi acum…sa-ti dam un premiu pentru fervoarea de care ai dat dovada, sau unul in materie de gastronomie si chimie culinara?

3 thoughts on “Curve

  Anonymous said:
  5 February 2011 at 17:15

  without words

  Like

  BIJOU said:
  5 February 2011 at 17:45

  cred ca femeile curve se lauda cu aventurile lor, crezand ca ispitesc astfel toti fraierii.Multi uita ce e EA si sunt curiosi sa vada daca intr-adevar poate sa faca ceea ce se spune… Barbatii vor cauta mereu… vor dori sa descopere cele mai mari placeri si sa se aventureze cat mai departe posibil…e drept ca unii aleg sa sara cu parasuta sau sa-si ia vreun bolid, dar majoritatea e condusa de alte instincte…si vor tanji mereu dupa femeia cu 3 vagine si patru tzatze

  Like

  Johnny said:
  5 February 2011 at 17:49

  @Bijou: foarte tare comentariul tau…si foarte adevarat

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s