Final Days

Posted on


 Craciunul a fost super. Sincer, de mult timp nu am mai avut un Craciun asa relaxat si plin de …atmosfera specifica. De la cozonacul pufos, bradutul impodobit si pana la prietenii care au fost alaturi parca au fost decupati din cartile de povesti. Pacat ca a lipsit zapada, dar recuperam acum ( a nins ieri ca atunci cand eram mic).
  Astept Anul Nou cu speranta ca o sa fiu un om mai bun, vremurile nu vor  fi la fel de grele si poate o sa am parte de un dram de noroc. 
  Cat despre anul care mai are 3 zile, pot spune ca a fost unul bun. Nu extraordinar dar bun. Am trecut inca un an la facultate, mi-am facut prieteni noi, nu am vreo problema majora si nu in ultimul rand, mi-am inceput blogul.Da, face un an. Nu am eu cine stie ce vizite, dar sunt bucuros ca intra oameni, citesc, comenteaza, ma injura( asa vezi cat esti de important).
  L-am inceput ca un simplu loc unde sa scriu ce era in plus in mintea mea si nu aveam cui sa-i spun. Acum a devenit un loc de dialog cu alti oameni, ce imi impartasesc cateva farame din experienta lor de viata.
  Vreau sa le multumesc si sper ca Anul viitor sa ne aduca tuturor impliniri, fericire si iubire. La multi ani!
Advertisements

One thought on “Final Days

  Anonymous said:
  28 December 2010 at 17:07

  Pentru un blogger activ, oportunitatea ideala de a imbina placerea cu afacerile o constituie publicitatea prin intermediul blogurilor: scrii de placere si esti platit pentru opiniile tale. Blog Money iti poate asigura un venit continuu, fara a te priva de confortul caminului tau.
  Incerca si tu acum, accesand acest link !!!
  http://aff.blogmoney.com?aid=2250&acid=187

  Mult succes !

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s