Sport

Posted on Updated on


   S-a terminat Formula 1, iar locul 1 la clasamentul pilotilor i-a revenit germanului Sebastian Vettel .In varsta de doar 23 de ani si 4 luni, este cel mai tanar campion din istoria acestui sport. Este un lucru fenomenal. In timp ce unii tineri se distreaza in cluburi sau se gandesc in ce directie sa porneasca, Vettel a demonstrat deja lumii intregi calitatile sale. A inceput inca de mic, la circuitul de carturi, apoi a trecut la Formula 3 ca mai apoi sa-si faca debutul in Marele Circ.
   Sincer eu sunt fan Schumacher, dar respect vointa, inteligenta si talentul lui Vettel. A aratat ca Formula 1 inca mai poate sa ne ofere surprize.
   
   
   Avem si noi motivele noastre de mandrie insa. Echipa Romaniei la scrima a reusit sa castige medalia de aur la Campiontul Mondial de la Paris. Ana Maria Branza, Anca Maroiu, Simona Alexandru si Loredana Iordachioiu au reusit sa obtina performanta aceasta cu mai putini bani decat cea mai saraca echipa de fotbal din Liga I. Au fost o adevarata echipa si au invins echipe mult mai mari, inclusiv pe cea a Frantei ce a avut de partea ei niste fani infernali. Cea mai frumoasa amintire a lor de la Paris a fost : Momentul în care imnul României a cântat pentru noi.”
   Vreau sa le urez succes si un multumesc pentru bucuria de a ne face mandri ca suntem romani.

One thought on “Sport

    cypy said:
    16 November 2010 at 23:16

    Buna, imi place blogul tau, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/

    Like

Hai bine... comenteaza.