Violence

Posted on Updated on


  Nu sunt genul de baiat ce se uita non-stop la meciuri, facand pariuri si ducandu-se pe stadion cu orice ocazie. Ieri m-am uitat la Rapid – Steaua pentru ca am dat din greseala pe postul respectiv. Un meci anost mi s-a parut mie, motiv pentru care Liga I este atat de neinteresanta pentru mine.
   M-a surprins virulenta fanilor. O mana de suporteri stelisti, nu vreau sa generalizez, ce arunca petarde, fumigene si cine mai stie ce. Desi sunt controlati la intrarea in stadion, suporterii sunt destul de inteligenti pentru a camufla materialele interzise. Meci intrerupt si evacuarea fanilor.
    Aici am ramas si mai surprins de ferocitatea jandarmilor ce au facut un tunel si aplicau palme, picioare si bastoane fara discernamant. Oameni tineri, batrani nu conta. Este de-a dreptul aberant sa ceri unor suporteri sa fie civilizati cand trupele de ordine procedeaza asa.
   Nu vreau sa fiu omul negru nici pentru suporteri nici pentru jandarmi. Logic acum, la derby-uri se duc fanii inraiti stiind ca exista posibilitatea unei incaierari cu galeria adversa. Intoxicati de alcool, este de ajuns o scanteie sa inceapa haosul. De aici si raspunsul jandarmilor ce s-au saturat sa tot indure, vinovatii scapand cu o amenda si poate, rar se intampla, o interzicere pe stadion.
  A cui este dreptatea? A nimanui. Avem raspunsul necivilizat la un comportament necivilizat.
Sursa Mediafax:

Tara civilizata:
Advertisements

One thought on “Violence

    marinmarius said:
    12 November 2010 at 19:36

    am fost la meci…evacuarea stelistilor a fost una dintre cele mai bune actiuni pentru departamentul care a fost detasat pentru meci.

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s