Book

Posted on


 Am avut ceva problema cu internetul deci nu prea am putut sa scriu pe bloguri. Dar tot rau spre bine caci am reusit sa termin cateva carti. Cateodata uit cat de frumoase sunt cartile. Un exercitiu de imaginatie pe care nici un film nu il poate egala. Problema mea de obicei este ca imi ia prea mult sa ma apuc de o carte , dar si faptul ca judec o carte nu dupa coperta ci dupa titlu. De exemplu m-am repezit la Rosu si Negru de Stendhal si am fost dezamagit.Profund. Capodopera mi-a inselat asteptarile. Probabil ca sunt un profan in literatura, dar gusturile nu se discuta.
  In schimb am fost placut imresionat de cartea de la Adevarul Odiseea Capitanului Blood. Pirati, insule exotice si povestea de dragoste clasica. Ceva usor ,poate previzibil pe alocuri dar destul de antrenant. Pe Top 10 Lists scriu maine!

Advertisements

2 thoughts on “Book

  QED said:
  17 September 2010 at 12:29

  E normal sa nu-ti placa “Rosu si negru”, daca ai fost impresionat de o carte de aventuri. Poate acesta este genul care te “prinde”. Fiecare trebuie sa citeasca ce-i place si sa lase snobismul la o parte, cititnd carti pentru ca sunt la moda sau pentru ca acestea se citesc. Si e minunat sa citesti. Eu m-am trezit citind, dupa carti destul de grele, Rodica Ojog-Brasoveanu si, surprinzator, mi-a placut. Stil liber, usor, cateva reluari de cuvinte nederanjante. Dialog perfect normal si cursivitate in discutii, actiuni. Iata ceva care nu mi se potriveste, dar care m-a “prins”. 🙂

  Like

  Johnny said:
  17 September 2010 at 18:55

  :)) ai dreptate…

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s