Bla Bla

Posted on


9 dimineata, cu mintea ravasita si ochii de abia mijiti vad iar alb pe geam.Ninge..iar. Ma pun la loc in pat si imi fac calcule in minte. Sa plec la fac sau nu?
Ingerasul de pe umarul meu invinge, probabil pentru ca adversarul sau doarme. Poate asa trebuia sa fac si eu…dar e decis.
Afara ninge intr-una si parca inot in zapada.Nici nu mai vad pe unde merg, parca natura conspira impotriva mea…Intr-un final ajung si la facultate, intarziat bineintels caci asa e la noi, nu te bazezi pe mijloacele de transport cand ninge.
Lume multa oameni putini cum ar zice raposatul Gh. Dinica. Ore in care proful vorbeste, clasa viitoare muncitoare si posibil dobitoaca vorbeste. Doar de aia venim pe amarul asta de vreme la cursuri, sa vedem ce mai au cataloagele Avon sau ce tipa e panarama. Mai pierdem 2-3 ore pentru ca deja exista victime ale vremii, in speta profesoara noastra. Baiat constiincios nu plec acasa pentru ca vreau sa stau la economie. La ora anuntata, vin la economie si surpriza: nu facem. Injuraturi printre dinti se aud din toate colturile, iar frigiderul profei este plin.
Ma intorc acasa pe aceeasi vreme de “poveste” si ma intreb…nu era mai bine daca dracul meu de pe umar se trezea si el macar odata la timp?

Advertisements

2 thoughts on “Bla Bla

  Anonymous said:
  12 March 2010 at 9:42

  asculta Vama – Suflet Normal ! e super tare melodia ! 😀

  Like

  Alex said:
  16 March 2010 at 19:20

  Ti-am zis eu ca atunci cand ninge, intervine postul :))

  Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s