Flacara violeta

Posted on


Am observat in ultimele zile in presa scrisa mai ales, dar si in cea a audio-vizualului persistenta unui subiect penibil: flacara violeta. Penibil nu doar pentru ca are legatura cu ezotericul sau fortele mistice, pe care personal nu le-am intanlit, ci pentru ca intreaga presa a provocat un adevarat incendiu de la aceasta flacara. O declaratie data in decembrie, de un membru din staful PSD, conform careia Mircea Geoana, presedintele de o zi, a pierdut alegerile datorita unui “saman”. Acesta din urma a fost angajat de vesnicul prim-marinar al tarii, Traian Basescu pentru a influenta fortele ceresti, cu ajutorul unui procedeu “flacara violeta”. Daca va intereseaza ce inseamna aveti Google, nu intru in detalii.
In schimb mi se pare de neimaginat tevatura pe care presa o face pentru acest subiect, tinand cont de situatia in care ne aflam. Criza economica ne toaca incet, dar sigur, bugetul pe 2010 sta in pioneze si a fost facut in gluma si nu in ultimul rand incompetenta primarilor la fiecare ninsoare serioasa.
Facem talk-showuri pe o tema nebuneasca. Nu punem esecul domnului Geoana pe seama incompetentei staffului sau.Nu dam vina pe programul slab pe care l-a avut sau pe carisma adversarului sau. Nu ma intelegeti gresit nu sunt pro Basescu sau pro Geoana, dar trebuie sa vedem realitatea.
O sa ajungem sa discutam in presa cu invitati care isi pun ciorapi pe cap si discuta cu spiritele…nu ca nu s-ar fii facut deja.

Advertisements

One thought on “Flacara violeta

    Alex Marin said:
    21 January 2010 at 22:42

    stii ce inseamna toata porcaria asta cu “flacara violet” ? ca Geoana si PSD_ul nu stiu sa piarda. e o chestie penibili, infantila chiar

    Like

Hai bine... comenteaza.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s